Beste meneer, mevrouw,

Na een succesvolle eerste serie talkshows over gelijke kansen in het onderwijs zijn we vanaf 19 mei terug met acht gloednieuwe afleveringen van de talkshow ‘Urban Onderwijs’. In samenwerking met gemeenten en onderwijs geven we een podium aan diverse onderwijsinitiatieven en lokale voorbeelden van kansengelijkheid om te inspireren en het gesprek te verdiepen. Deze talkshowreeks komt met ondersteuning van de Gelijke Kansen Alliantie, initiatief van OCW, tot stand.

Presentator Abdelkader Benali (GKA-ambassadeur) praat hierover met lokale onderwijsprofessionals uit po, vo en het beroepsonderwijs, met ouders, jongeren en andere partners. De talkshow komt voort uit het project Urban Onderwijs met ook de documentaire ‘Een wereld van verschil’ (die exclusief beschikbaar is op dagen van de talkshow), het online platform en het boek.

Vanaf 19 mei zijn we wekelijks live te zien vanuit steeds een andere gemeente: Enschede, Gorinchem, Alkmaar, Achtkarspelen, Almere, Amersfoort, Meierijstad en Zaanstad.

U kunt zich via onderstaande formulier kosteloos voor een of meerdere afleveringen aanmelden. Op die manier houden we u op de hoogte van het project.
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp