Beste meneer, mevrouw,

Na een succesvolle eerste serie talkshows over gelijke kansen in het onderwijs zijn we vanaf 19 mei terug met acht nieuwe afleveringen van de talkshow Urban Onderwijs.

In samenwerking met het Ministerie van OCW, de Gelijke Kansen Alliantie, verschillende gemeenten en het lokale onderwijs geven we een podium aan de diverse onderwijs-initiatieven en lokale voorbeelden om elkaar te inspireren en het gesprek over gelijke kansen te verdiepen.

Presentator Abdelkader Benali praat hierover met lokale onderwijsprofessionals uit po, vo en het beroepsonderwijs, met ouders, jongeren en andere partners.
De talkshow is onderdeel van het project Urban Onderwijs met ook een documentaire (die exclusief beschikbaar is op dagen van de talkshow), een online platform en een boek.

Vanaf 19 mei zijn we wekelijks live te zien vanuit een andere gemeente: Enschede, Gorinchem, Alkmaar, Achtkarspelen, Almere, Amersfoort, Meierijstad en Zaanstad.

U kunt zich via onderstaande formulier kosteloos voor een of meerdere afleveringen aanmelden. Op die manier houden we u op de hoogte van het project.
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp